ACCÉS AL COS DE CATEDRÀTICS - PRIMERA CIRCULAR

 

Benvolgut/da company/ya,

 

Et confirmem que hem rebut la teva sol·licitud d’assessorament per demanar l’accés al Cos de Catedràtics. Al final d’aquest escrit apareixen les teves dades. Si hi ha alguna informació incorrecte o vols afegir noves dades, si us plau envia’ns-les amb un e-mail a: ames@telefonica.net .

 

Així que surtin noves informacions de seguida te les farem arribar. El nostre objectiu és proporcionar-te assessorament sobre el que s’ha de fer i materials que et facilitin l’elaboració de la Memòria. Els materials els penjarem a la WEB per a què, sense necessitat de desplaçaments, els tinguis sempre a la teva disposició. Per fer-nos qualsevol consulta envia’ns un e-mail a: ames@telefonica.net

 

El proper dilluns 15 d’octubre presentarem una petició al Departament demanat que:

 

a) Els cursos que es consideren apart no siguin els de 100 o més hores, que són molt pocs, generalment de pagament i organitzats per les Universitats, sinó els de 60 o més hores.

 

b) Es valori la tutoria d’ESO i de Batxillerat, la tutoria de professors novells o en pràctiques, la tutoria de l’alumnat del CAP i el CQP, etc.

 

c) El barem de formació acadèmica sigui igual que l’aplicat en les oposicions regulars, on queda molt més especificats els diferents cursos, diplomes, etc. 

 

Una molt cordial salutació

 

Barcelona, 13 d’octubre de 2007 

 

Sindicat Acció per a la Millora de l’Ensenyament Secundari (AMES)

http://www.ames-fps.com

 

 

 

NOM:

COGNOMS:

ADREÇA ELECTRÒNICA:

ESPECIALITAT:

LOCALITAT:

TELÈFONS: