OLIMPÍADA DE BIOLOGIA DE CATALUNYA

 

Benvolguts senyors,

El passat mes de desembre us vam escriure sol·licitant la vostra col·laboració com a patrocinadors de l'Olimpíada de Biologia de Catalunya. Avui ho fem per convidar-vos a veure el desenvolupament d'aquesta olimpíada, que es farà a les aules de CosmoCaixa (Barcelona) el proper dissabte 12 de febrer a les 10h del matí.

Si voleu, encara esteu a temps de col·laborar amb una quantitat econòmica, amb material o de qualsevol altre forma que considereu més adient. Si és així, envieu-nos el vostre logotip per a la seva inclusió en la llista de patrocinadors. Si opteu per fer una aportació econòmica, el número del nostre compte corrent és el 2100-0963-64-0200103426 (indiqueu el vostre nom en el moment de fer l'ingrés). Si voleu un rebut envieu-nos les vostres dades fiscals a les adreces a baix indicades. Moltes gràcies.

El lliurament de premis es farà el dimarts 15 de febrer a les 19h a la Sala Pere i Joan Coromines de l'IEC (Casa de Convalescència), Carrer del Carme, 47 de Barcelona. Els tres guanyadors podran participar en la fase estatal que es farà a Granada del 31 de març al 3 d'abril i els tres guanyadors de la fase estatal tindran l'opció de passar a la fase internacional, que es celebrarà el proper 11 de juliol a Taiwan.


Teniu tota la informació sobre aquesta Olimpíada i sobre el programa del dia 12 a CosmoCaixa a la WEB de l'Olimpiada de Biologia de Catalunya

Mentre esperem la vostra resposta, us agraïm l'atenció i us saludem cordialment.

Barcelona, 5 de febrer de 2011

Antonio Jimeno
Responsable de relacions amb els patrocinadors.
Telèfon: 659 002 871.
Correu: ames@ames-fps.com

Olimpíada de Biologia de Catalunya.
Carrer del Carme, 47. 08001 Barcelona.
T: 34 933 248 584
WEB: http://olimpiadadebiologia.cat
Correu: contacte@olimpiadadebiologia.cat

ENTITATS ORGANITZADORES