Full Informatiu del Sindicat AMES d'11 d'octubre de 2010

Benvolgut/da company/a,

Alguns companys ens han indicat que el nom que apareix en els nostres e-mails no és el correcte. Si aquest és el teu cas, si us plau, envia'ns un e-mail indicant el teu nom i el nom del teu centre. De seguida ho arreglarem. Moltes gràcies i disculpa el nostre error.

A la nostra WEB hem posat la següent informació que segurament serà del teu interès:

1.) El professorat de Biologia i Geologia del sindicat AMES va comunicar al coordinador de les PAU, a la reunió del 21 de setembre, que alguns temes dels proposats no poden ser preguntats a les PAU per no ser continguts de 2n curs. Accés al comunicat i als Decrets.

2.) Noves sospites sobre la grip A. El sindicat AMES se suma a la proposta de la Dra. Forcades i demana que, també a l'ensenyament, la vacunació sigui voluntària i que, si provoca perjudicis, els afectats puguin demanar responsabilitats polítiques i indemnitzacions econòmiques. Accés a la nostra WEB on està l'enllaç al vídeo informatiu de la Dra. Forcades.

3.) El Gobierno plantea dudas sobre la constitucionalidad de la Llei d"Educació de Catalunya (LEC). "En concreto, las dudas se refieren al .... establecimiento del currículum, los nuevos cuerpos docentes, el sistema de evaluación y los horarios" (Accés a La Vanguardia 10/10/2009. Es pot escriure un comentari)

4.) El Consell Escolar de Catalunya dóna llum verda al nou calendari per al curs 2010-2011. Les classes s'iniciaran a partir del 7 de setembre i hi haurà una setmana de vacances al febrer. Accés a la posició del Sindicat AMES i a la WEB on està la noticia.

5.) Cursos del Sindicat AMES per a preparar les properes Oposicions a funcionaris docents i per preparar l'Accés als Cossos de Catedràtics. Et demanem que facis una impressió del document que trobaràs a continuació (2 pàgines) i la pengis a la Sala de Professors del teu centre. Moltes gràcies. Accés al document.

6.) S'ha ampliat el permís de paternitat en els casos de naixement, adopció i acolliment. Accés a la Llei 9/2009 de 6 d'octubre de 2009.

Barcelona, 11 d'octubre de 2009

Una molt cordial salutació.

Sindicat AMES (Acció per a la Millora de l'Ensenyament Secundari)

ames@ames-fps.com

www.ames-fps.com

NOTA 1: Si no desitges rebre més informació nostra envia'ns un e-mail escrivint "baixa" a: ames@ames-fps.com