ACCÉS ALS COSSOS  DE CATEDRÀTICS – SETENA CIRCULAR

 

El període d’inscripció començarà demà 13 de desembre de 2007

 

 

Benvolgut/da company/ya,

 

Avui 12 de desembre de 2007 ha sortit la convocatòria en el DOGC. Hi ha 20 dies hàbils per presentar la sol·licitud a partir de demà 13 de desembre, per tant és fins l’11 de gener de 2008. Es pot fer via telemàtica en la plana WEB  http://www.gencat.net/educacio/profe/catedratics.htm. (A la sisena circular tens tota la informació de com fer-ho).

 

En el nostre document “Pautes i criteris d'elaboració del Projecte Docent vinculat al Departament Didàctic” hem afegit un enllaç a un model de com fer un Projecte sobre l’acollida d’un professor nouvingut i sense experiència. En breu afegirem un altre sobre com fer un Projecte de defensa de l’especialitat didàctica.

 

Abans de Nadal afegirem el nostre document sobre com preparar la visita de l’inspector per fer l’avaluació de la nostra activitat docent. Ho hem fet amb l’ajuda de dos inspectors de Secundària amb una amplia experiència.

 

El dimecres 9 de gener per la tarda farem una reunió a Barcelona per atendre als inscrits personalment. Per aprofitar millor la sessió et demanem que prèviament ens enviïs les teves preguntes.

 

Per accedir a aquests documents simplement s’ha d’introduir la contrasenya que donem als afiliats, en la casella especial que hi ha a http://amesweb.tripod.com

 

Per afiliar-te (50 euros anuals) simplement has de clicar en: http://amesweb.tripod.com/formularifitxaames.htm

 

 

 

Una molt cordial salutació

Barcelona, 12 de desembre de 2007

 

Junta directiva

Acció per a la Millora de l'Ensenyament de la Secundària (Sindicat AMES)

http://amesweb.tripod.com