Sindicat AMES (Acció per a la Millora de l'Ensenyament Secundari) Apartat de Correus 20.091 08080 BARCELONA. E-mail: ames@ames-fps.com T: 659002871 Presentació -- Accés al que ens diferencia dels altres sindicats -- Les nostres propostes -- Traducción al castellano
FITXA D'AFILIACIÓ A AMES

Valoració del Sindicat AMES sobre la proposta de la Generalitat y sobre la posició dels grans sindicats.

Accés a la proposta de la Generalitat de Catalunya presentada a la mesa general de negociació dels empleats públics el 30/nov/2011

Entre les 19 mesures proposades per reduir 860 milions d'euros en sous de funcionaris públics, les dues partides més importants són la reducció en els complements específics a les dues pagues extres (306 M euros) i la reducció en els sexenis, nivells de carrera i trams docents (297 M euros).

Alguns sindicats han convocat una concentració a la plaça Sant Jaume el proper dimecres 14 de desembre a les 17,30h, que ens sembla oportuna, perquè el Govern no ha retallat igualment en altres aspectes com són els alts sous i les elevades dietes dels alcaldes, consellers i alts càrrecs polítics dels Ajuntaments, Govern, Parlament, Consells Comarcals, Diputacions i treballadors de TV3, ni en entitats prescindibles com són les ambaixades a l'estranger.

Alguns sindicats també han proposat determinades mesures en el centres educatius, que nosaltres no compartim, com la no realització de sortides, la no assistència a reunions no obligatòries o l'assistència passiva a les obligatòries. Nosaltres considerem que això no arreglaria rés i perjudicaria greument a l'ensenyament públic, perquè podria provocar una important pèrdua de matrícula.

Barcelona, desembre de 2011

Sindicat AMES