EL RACÓ DELS OPOSITORS

(Compra venda de temaris i propostes de grups de treball)

Per posar un anunci i per contactar amb l'anunciant simplement s'ha d'enviar un e-mail a: ames@telefonica.net

 

     
Administració d'Empreses Hola! Em dic Anna i estaria interessada en comprar, fotocopiar o crear grup de treball per a les opos d'ade. (Veure 7 de maig 3,04h)
Administració d'Empreses M'interessaria contactar amb una bona acadèmia que prepari opos d'ADE i de processos de gestió administrativa.Si pot ser a nivell virtual, perquè visc a la comarca de la Segarra. (opos79/gener06) (Veure 7 de maig 3,26h)
Administració d'Empreses Es ven temari d'Administració d'Empreses de l'Editorial CEDE. (Veure 7 de maig 4,34h)
Anglès Desconec si puc fer servir Class book, Activity book, etc com a referent per a la meva pròpia programació per opositar. I dic els llibres com puc dir el Cd associat amb els listenings i cançons. Agraeixo tot tipus d'ajuda. I si vas passar les darreres opos d'anglès, dóna'm un cop de mà amb la tancada. Moltes gràcies a tothom. Contacte: (Veure 7 de maig 3,42h)
Anglès BUSCO GENT PER INTERCANVIAR APUNTS I MATERIAL D ÓPOS DE SECUNDÀRIA D´ANGLÈS..TINC MATERIAL D'ACADÈMIES I CERCO MÉS MATERIAL PER LA PART PRÀCTICA. SI ÉS POSSIBLE EN LA ZONA DEL CAMP DE TARRAGONA, PERÒ NO IMPORTA TOT EL TERRITORI. (Veure 7 de maig 4,46h)
Anglès Busco gente para formar grupo de trabajo que trabaje en Tarragona pero se esté preparando las opos para Comuniad Valenciana, primaria especialidad (Veure 7 de maig 4,16h)
Anglès Venc temari complet d' ANGLÈS de SECUNDÀRIA , inclou videos i cassettes de preparació per la tancada. (Veure 7 de maig 4,24h)
Anglès Busco temaris desenvolupats per oposicions a secundària d'anglès o simplement assessorament sobre les editorials que tenen els temaris millor desenvolupats. Gràcies. (Veure 7 de maig 4,50h)
Anglès Compro temario de secundaria inglés, así como gente de BCN para ayudar a revisarlo: (Veure 7 de maig 4,52h)
Anglès Busco temari d'oposicions per Secundària d'Anglès. També m'interessa formar un grup de treball per preparar-les. (Veure 7 de maig 5,12h)
Anglès Em dic Isabel i cerco temaris i material suplementari per preparar les oposicions d’anglès per secundària. (Veure 7 de maig 5,22h)
Anglès Cerco temari complet per preparar les oposicions a secundària d'anglès. (Veure 7 de maig 5,34h)
Anglès Es cerca gent (i temaris) per fer un grup d'estudi per preparar oposicions d'anglès secundària (Veure 7 de maig 6,16h)
Anglès Venc molt bon material per les oposicions de mestres (anglès). Temari, esquemes, supòsits pràctics, programació anual, unitat didàctica i exposicions per la tancada. Preu:150 euros. (Veure 16 de setembre 11,33h)
Arts Plastiques i Disseny: Busco gent per formar equip de treball i temari per comprar opos cos de professors d'arts. (Veure 7 de maig 6,02h)
Arts Plastiques i Disseny:
Estic interessada en la preparació d'oposicions per a secundària en visual i plàstica
(Veure 6 de set 13,53h)
Arts Plastiques i Disseny: Busco temaris per comprar-fotocopiar o el que sigui d'oposicions a Professors d'Arts Plastiques i Disseny: -cos A - Mitjans Audiovisuals -cos B-(Mestre de taller) Fotografia i Processos de Reproducció També m'ofereixo per preparar temes a mitges. (Veure 7 de maig 4,44h)
Biologia i Geologia Hola! Busco temari, sobretot part pràctica i didàctica d'opos de Biologia i Geologia de Secundària. (Veure 7 de maig 3,12h)
Biologia i Geologia Estic interessada en aconseguir el temari d'oposicions de biologia i geologia per les oposicions de 2005. (Veure 7 de maig 4,48h)
Biologia i Geologia Deixo fotocopiar temari de biologia a canvi d'exercicis part pràctica d'alguna acadèmia o similar. (Veure 7 de maig 4,10h)
Català Venc programació de català -batxillerat- per a les oposicions. Nota exposició: 9. (Veure 7 de maig 3,52h)
Català
Hola! Estic interessat a comprar una programació de secundària de l'especialitat de llengua i literatura catalana.
(Veure 19 set 19,04h)
Català Busco acadèmia on poder-me preparar les oposicions per a profe de català de secundària a Tarragona o Barcelona. (Veure 7 de maig 4,04h)
ECONOMIA Compro temari d' ECONOMIA per oposicions de secundària. També estaria interesada en saber algun lloc que les preparin a Barcelona. Merci. (Veure 7 de maig 4,30h)
ECONOMIA Cerco temaris desenvolupats de les opos d'ECONOMIA o algú que ajudi a preparar-les per Girona. (Veure 7 de maig 5,52h)
Educació especial Estic interessada en comprar resums o programació didàctica d'educació especial OPOS 2005. (Veure 7 de maig 4,12h)
Educació especial M'interessaria formar un grup de treball per preparar les opos d'educacio especial. Tambe compraria temari desenvolupat. (Veure 7 de maig 4,14h)
Educació especial AUXILIAR EDUCACIÓ ESPECIAL. Busco orientació per resoldre supòsit pràctic. Algú sap d'algun curs de preparació per la prova? On puc dirigir-me? Gràcies. (Veure 7 de maig 2,18h)
Educació especial Hola, busco grup per preparar oposicions d'educació especial primària. Puc intercanviar temaris desenvolupats (molt complerts amb bibliografia) per programacions didàctiques (no editorials) (Veure 7 de maig 2,28h)
Educació especial Es busca gent i també temaris per preparar les oposicions de magisteri de primària. (pedagogia terapèutica - educació especial) (Veure 7 de maig 6,12h)
Educació infantil COMPRARIA PROGRAMACIÓ I UNITATS DIDÀCTIQUES PER LES OPOS EDUCINFANTIL. (Veure 7 de maig 2,05h)
Educació infantil Estic preparant les opos d'educació infantil i m'agradaria trobar algú que em pogués passar exemples de supòsits pràctics, jo no se massa bé com s'han de resoldre. Gràcies. (Veure 7 de maig 2,46h)
Educació infantil Hola, em dic Sílvia i necessito EXEMPLES DE SUPÒSITS PRÀCTICS per les OPOSICIONS d’educació INFANTIL. Gràcies. (opos88/gener06) (Veure 7 de maig 3,10h)
Educació infantil Estic preparant les oposicions per educació infantil. Busco gent per intercambiar informació i poder-ne parlar. (Veure 7 de maig 3,18h)
Educació infantil Estic preparant les oposicions d'educació infantil, voldria una mostra de progrmamació didàctica que no fos copiada de cap editorial amb algun material, no m'importaria comprar-la però primer la voldria veure personalment. (Veure 7 de maig 3,20h)
Educació infantil Voldria preparar-me les oposicions per educació infantil. Algú podria dir-me si coneix el material d’una editorial que es diu AGAPEA LIBROS URGENTES, i si fos així si estan bé? Algú pot aconsellar-me material? (opos76/gener06) (Veure 7 de maig 3,34h)
Educació infantil Cerco temaris desenvolupats de les opos d'Educació infantil o consells sobre algunes editorials que tinguin els temaris d'infantil ben elaborats. Gràcies. (Veure 7 de maig 5,46h)
Educació Infantil Venc resums temari opos Educació Infantil 60€ (Veure 7 de maig 5,48h)
Educació Infantil Es vol formar un grup d'estudi per preparar les oposicions d'Educació Infantil. Està a cavall entre Lleida i Barcelona i per això tant li fa una com altra zona. (Veure 7 de maig 6,18h)
Educació infantil Venc material d´educació infantil (temari+ 15 unitats didàctiques desenvolupades) de CEN.EDU, Opos 05. Contacte: (Veure 7 de maig 3,48h)
Educació infantil Busco acadèmia a Barcelona ciutat per a preparar les oposicions d'educació infantil. (Veure 7 de maig 5,14h)
Educació infantil Estaría interessat en rebre informació sobre algún preparador/a que visqui aVilafranca del Penedés per poguer contactar amb ell/a per a preparar les oposicions a mestre d'infantil.

(Veure 14 setembre 12,45h)

Educació infantil (llar d'infants) Compro material per oposicions d'educació infantil (llar d'infants). Contacte: (Veure 7 de maig 3,44h)
Escola Oficial d'Idiomes Venc temari d'oposicions d'escoles d'idiomes. Especialitat: espanyol per a estrangers: (Veure 7 de maig 3,14h)
Escola Oficial d'Idiomes (Aleman) Compro material d'oposició (temari + unitats didàctiques) de l'especialitat d'alemany per a E.O.I. (Veure 7 de maig 3,46h)
Escola Oficial d'Idiomes (Anglès) Cerco intercanvi de material per a oposicions a EOIs (esp. Anglès). Sobre tot estic cercant material per a les programacions. (Veure 7 de maig 6,10h)
Escola Oficial d'Idiomes (Anglès) Hola, m'agradaria veure una unitat didàtica de l'Escola Oficial d'Idiomes. Em presento per anglès i necessito saber com es desenvolupa una programació per aquesta especialitat. Si algú té alguna idea, si us plau, poseu-vos en contacte. (Veure 7 de maig 2,30h)
Escola Oficial d'Idiomes (Anglès) Busco temari EOI D’anglès. (Veure 7 de maig 2,56h)
Escola Oficial d'Idiomes (Anglès) BUSCO PROGRAMACIÓ EOI ANGLÈS I APUNTS PER LA PART PRÀCTICA, TRADUCCIONS, ETC... (opos80/gener06) (Veure 7 de maig 3,24h)
FOL Busco companys que vulguin preparar o buscar un preparador de FOL per a la zona de Tarragona i Barcelona. (Veure 7 de maig 5,24h)
FP (517, 518, 619, 620) Busco material didactic per preparar les oposicions de 517, 518, 619, 620. també cerco algun interessat en preparar les oposicions sigui de la provincia de tarragona o barcelona. (Veure 7 de maig 3,16h)
FP (518) Busco supòsits pràctics per a preparar les oposicions de secundària de l'especialitat 518 o algun grup de treball de la zona del Vallès Occidental que les estigui preparant. (Veure 7 de maig 2,58h)
FP (601) CUINA I PASTISSERIA DE BUSCO TEMARI DE CUINA I PASTISSERIA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL(601) PER A LES OPOSICIONS D´ENGUANY I GENT QUE PUGA ESTAR INTERESSADA A INTERCANVIAR ALTRES MATERIALS O APUNTS D´ANYS ANTERIORS.(opos81/gener06) (Veure 7 de maig 3,22h)
FP (625 i 508) Hola, si algú té informació sobre academies que preparen oposicions de Cicles Formatius,especialitats 625 i 508 agraïa que es posés en contacte amb mi. (Veure 7 de maig 2,54h)
FP (Serveis a la Comunitat) Cos tècnic Voldria preparar-me les oposicions al cos tècnic de FP (Serveis a la Comunitat). Algú coneix llocs on fer la preparació, materials o grups de treball? (opos78/gener06) (Veure 7 de maig 3,30h)
FP 525 (Sistemes electrotècnics i automàtics) Venc temari gairebé nou de l'especialitat 525 (Sistemes electrotècnics i automàtics) de l'editorial Pértiga. (Veure 7 de maig 4,02h)
FP branca sanitària (518, 619 i 620) Hola! Busco temari complert per preparar-me les oposicions per impartir classes de formació professional de la branca sanitària, concretament dels codis: 518 Processos Sanitaris, 619 Procediments de diagnmostic clinic i ortoprotètics i 620 Procediments sanitaris i assistencials. Si algú els té i se'ls vol vendreO també si algú sap on els puc aconseguir. (opos74/gener06) (Veure 7 de maig 3,36h)
FP branca sanitària (518, 619, 620) Busco temari complert per estudiar opos de formació professional branca sanitària (518, 619, 620) (opo72/octubre05) (Veure 7 de maig 3,40h)
FP COCINA Y PASTELERIA BUSCO ACADEMIA QUE PREPAREN OPOSICIONES DE COCINA Y PASTELERIA Y GENTE PARA HACER UN GRUPO DE ESTUDIO. EL TEMARIO LO TENGO. (Veure 7 de maig 3,06h)
FP de DIBUIX ARTÏSTIC I COLOR Busco apunts,temes,curs de preparació per OPOS DE DIBUIX ARTÏSTIC I COLOR per cicles formatius. (opos73/gener06) (Veure 7 de maig 3,38h)
FP DE L'ESPECIALITAT DE LABORATORI SOC MARIA JESÚS. BUSCO TEMARI OPOSICIONS DEL COS TÈCNIC DE FP DE L'ESPECIALITAT DE LABORATORI. ES URGENT.(opos77/gener06) (Veure 7 de maig 3,32h)
FP especialitat LABORATORI Busco temari cos tècnic de FP especialitat LABORATORI URGENT (Veure 7 de maig 2,38h)
FP Estètica Em preparo les opos. pel C.Formatiu d'estètica (603). Algú està interessat en compartir la tasca de preparar la programació per la part pràctica? voleu comentar els temaris? voleu fer intercanvi d'opinions o aclarir algun dubte?, la meva adreça: (Veure 7 de maig 2,48h)
FP Estètica (603) Busco temari desenvolupat de formació professional d' estètica (603), (Veure 7 de maig 4,32h)
FP Hosteleria i Turisme Busco acadèmia o un grup de gent per preparar oposicions de la branca Hosteleria i Turisme, si es a Lleida, em van be tots els dies, per la resta de Catalunya, tindria que ser dissabtes tot el dia. (opos75/gener06) (Veure 7 de maig 3,34h)
FP Hosteleria i Turismo Cerco temaris per Hoteleria i Turismo o apunts o el que sigui. Els compro si cal. (Veure 7 de maig 2,14h)
FP d'OPERACIONS I EQUIPS DE PRODUCCIÓ AGRÀRIA. Busco exercicis resolts per a les oposicions d'FP d'OPERACIONS I EQUIPS DE PRODUCCIÓ AGRÀRIA. Jo disposo del temari, que el puc intercanviar. També puc comprar els exercicis. (Veure 1 de juny 18,01h)
FP Processos i mitjans audiovisuals Busco el temari de processos i mitjans audiovisuals. (Veure 7 de maig 3,50h)
FP Processos i mitjans de comunicació Venc temari Cede de Processos i mitjans de comunicació (519). Preu: 150 euros. (Veure 7 de maig 2,09h)
FP PT de FUSTA I MOBLE Estàs interessat en preparar les OPOS a PTFP de FUSTA I MOBLE? Tens temari actual i desenvolupat? I casos pràctics? Posa't en contacte amb mí, busco ajuda URGENT! (Veure 7 de maig 2,12h)
FP SISTEMES ELECTROTÈCNICS I AUTOMÀTICS Cerco temaris desenvolupats de les opos de SISTEMES ELECTROTÈCNICS I AUTOMÀTICS (Veure 7 de maig 6,08h)
FP. Formació i orientació laboral. Es vol muntar un grup de treball per preparar les oposicions de Formació i orientació laboral. Viu a Vilafranca del Penedès, però està interessat, a més de la seva zona, Barcelona, Baix Llobregat, ... (Veure 7 de maig 6,24h)
Francès Busco gent per formar grup de treball per preparar les oposicions de francès de secundària. (Veure 7 de maig 5,42h)
Generals Cos Superior i de Gestió de la Generalitat Tinc temari de les oposicions pel Cos Superior i de Gestió de la Generalitat. Està nou si algú estigués interessat o sap d´algú que li pugui interessar. scastro35@hotmail.com Susana (Veure 7 de maig 2,16h)
Generals Intervenció Sociocomunitària Hola, em dic estic interessada en comprar el temari d'Intervenció Sociocomunitària per les oposicions 06. (opos78/gener06) (Veure 7 de maig 3,28h)
Generals. Construccions civils i Edificació Venc temari complert per estrenar editorial CEDE de Construccions civils i Edificació comprat aquest any, per canvi d'orientació. Inclou 3 CD's. Preu de compra:366 Euros. Preu de venda negociable. (Veure 7 de maig 2,07h)
Geografia e historia Busco els continguts dels temaris de l´oposicio de geografia e historia. Tambe estaria disposat a formar part de grups de preparacio. (Veure 7 de maig 5,08h)
Geografia e historia BUSCO TEMARI D'OPOSICIONS DE GEOGRAFIA I HISTÒRIA. M'INTERESSA SOBRETOT QUE ESTIGUI BEN DESENVOLUPAT (BEN ESCRIT, APARTATS, NO MASSA AMPLI). (Veure 7 de maig 3,48h)
Geografia e historia Venc temari d'oposicions d'història per 15€. (Veure 7 de maig 4,20h)
Geografia i història Busco temari d'oposicions de geografia i història amb material complementari i programacions. (Veure 7 de maig 5,26h)
Geografia i Història Busco temari de Geografia i Història i material per a les programacions. També col·laboraria en grup de treball. (Veure 7 de maig 5,44h)
Informàtica Fomació grup de treball de l´especialitat d´Informàtica a Barcelona. (Veure 7 de maig 3,58h)
Informàtica Es vol fer un grup de treball de l´especialitat d´Informàtica a Barcelona. (Veure 7 de maig 6,26h)
INSPECCIÓ BUSCO ALGÚ (sigui d’on sigui) QUE ESTIGUI INTERESSAT EN PREPARAR TRANQUIL.LAMENT AMB MI EL TEMARI PER OPOSITAR AL COS D’INSPECCIÓ. (Veure 7 de maig 3,54h)
Inspectors Interessa un temari de la part "A" de les oposicions per a l'accés al Cos d'Inspectors. (Veure 7 de maig 6,20h)
LENGUA Y LITERATURA CASTELLANA COMPRO MATERIAL DE OPOSICIONES ,(TEMARIO +UNIDADES DIDÁCTICAS DESARROLLADAS ) RECIENTES DE LENGUA Y LITERATURA CASTELLANA. (Veure 7 de maig 2,22h)
Llegua i literatura castellana Busco bona bibliografía per a preparar oposicions de llegua i literatura castellanes (secundària). Sóc de Badalona i m’agradaria formar un bon grup de treball. (Veure 7 de maig 4,06h)
Llegua i literatura castellana Compra temari per a oposicions de filologia espanyola de secundària. (opo17) (Veure 7 de maig 5,28h)
Llengua i Literatura castellana Agraeixo si algú sap qui ven els temaris de oposicions de Llengua i Literatura castellana,que hagi aprovat les opos i no el vulgui veure mes. (Veure 7 de maig 2,22h)
Llengua i literatura castellana a València M'agradaria contactar amb persones que visquen per les Terres de l'Ebre o València, per tal de formar un grup de treball per aprovar les oposicions de Llengua castellana a València enguany 2006. Jo estic molt motivada. Ànim! podeu contactar amb mi (Veure 7 de maig 2,44h)
Llengua i Literatura castellana Busco temaris actualitzats de Llengua i Literatura catalanes per a oposicions. (Veure 10 de maig 11,59h)
Llengua i literatura catalana VENC TEMARI DE LLENGUA CATALANA I LITERATURA (VOLUM III) DE L’EDITORAL MAD (EDITAT GENER 2006). (Veure 7 de maig 2,32h)
Llengua i literatura catalana Compro temari desenvolupat de l'especialitat de LLENGUA CATALANA I LITERATURA. (Veure 7 de maig 4,36h)
Llengua i literatura catalana Estic intentant preparar les oposicions, de l'especialitat de llengua i literatura catalana. No acabo d'entendre com ha de ser la primera part pràctica (comentari discursiu...) algú em pot ajudar? (Veure 7 de maig 4,18h)
Llengua i literatura catalana Busco material per preparar els temaris i/o la prova oral de les oposicions en l'especialitat de Llengua catalana i literatura. (Veure 7 de maig 5,32h)
Llengua i literatura catalana Compro temari d'oposicions de LLENGUA i LITERATURA CATALANA. (Veure 7 de maig 5,38h)
Llengua i literatura catalana Cerco temari desenvolupat per preparar les oposicions de Llengua i literatura Catalana. (Veure 7 de maig 5,40h)
Llengua i literatura catalana Interessa un temari específic d'oposicions de Llengua i literatura catalana. (Veure 7 de maig 6,22h)
Llengua i literatura catalana M'interessa comprar temari desenvolupat de LLENGUA I LITERATURA CATALANA. (Veure 7 de maig 5,50h)
Llengua i literatura catalana Compro temari desenvolupat de LLENGUA I LITERATURA CATALANES. (Veure 7 de maig 5,04h)
Llengua i literatura catalana Busco equip de treball per preparar oposicions de llengua i literatura catalana sóc de Figueres (Veure 7 de maig 5,06h)
Llengua i literatura catalana Busco grup de treball a Girona per a les opos de català. (Veure 7 de maig 5,18h)
Llengua i literatura catalana Busco temaris per preparar oposicions de llengua catalana i literatura. També estaria interessada en formar grup de treball. Visc zona Maresme. (Veure 7 de maig 5,20h)
Llengua i literatura catalanes Opos de llengua i literatura catalanes. A Girona, l'acadèmia Garanger, prepara les opos de llengua catalana i literatura els disabtes pel matí. (opo32) (Veure 7 de maig 4,56h)
Llengua i Literatura catalanes Busco temaris actualitzats de Llengua i Literatura catalanes per a oposicions. (Veure 7 de maig 6,06h)
MATEMÀTIQUES Venc temari d'oposicions MATEMÀTIQUES al Cos de professors de secundària. (Veure 7 de maig 4,40h)
MATEMÀTIQUES Venc temari de MATEMÀTIQUES de la editorial CEDE, té teoria, problemes i unitats didàctiques soltes. Està nou, donat que canvio d'especialitat. 150 euros. (Veure 7 de maig 4,08h)
Música Busco gent i temaris per fer grup d'estudis per preparar oposicions de música de secundària. (Veure 7 de maig 5,56h)
Música Compraria i/o compartiria temaris de música per a oposicions (Veure 7 de maig 6,14h)
Pedagogia i Psicologia Busco temari d'oposicions de Pedagogia i Psicologia en català. Algú sap on es pot comprar? (Veure 7 de maig 4,54h)
Pedagogia i Psicologia Estic interessat en formar part d'un grup de treball per preparar les opos de secundària de psicologia i pedagogia. Zona Bcn o Baix Llobregat. (Veure 7 de maig 5,02h)
Pedagogia i Psicologia Busco temari opos per a psicologia i pedagogia. (Veure 7 de maig 5,10h)
Pedagogia i Psicologia Venc temari de Psicologia i pedagogia i d'anglès. (Veure 7 de maig 2,34h)
Pedagogia i Psicologia Intercanvi de casos pràctics / unitats didàctiques d'opos de psicopedagogia ( per juny 2007), a canvi d'alguns temes de temaris que disposo. (Veure 7 de maig 2,20h)
Pedagogia i Psicologia Intercanvi de casos pràctics / unitats didàctiques d'opos de psicopedagogia ( per juny 2007), a canvi d'alguns temes de temaris que disposo. (Veure 7 de maig 2,24h)
Pedagogia i Psicologia VENC TEMARI DE PSICOPEDAGOGIA I DE FOL D'IMPORTANT EDITORIAL, D'AQUEST ANY, TOTALMENT NOU. MOLT BON PREU. (Veure 7 de maig 2,50h)
Pedagogía y Psicología Busco material para preparar oposiciones de secundaria de la especialidad de Pedagogía y Psicología. Si alguien me puede asesorar os lo agradecería mucho. (Veure 7 de maig 4,38h)
Personal laboral fix grup B Busco temari desenvolupat per les oposicions de personal laboral fix grup B ¿algu em pot ajudar? (Veure 7 de maig 2,26h)
Primària. Anglès Venc programació d'anglès per a primària. (Veure 7 de maig 2,14h)
Primària. Anglès Hola! Busco grup de treball per preparar opos anglès-primària. O en tot cas temari per preparar-les. Zona Barcelona o Vallès. (Veure 7 de maig 2,42h)
Primària. Anglès Hola,Busco el temari (volum teòric), per preparar les oposicions d'anglès de primària. Si teniu el volum de l'editorial MAD i el voleu vendre us deixo el meu (Veure 7 de maig 2,52h)
Primària. Anglès Venc els 5 llibres d'editorial MAD per preparar les oposicions d'Anglès-Primària (temari i programació). Estan nous. A més, adjunto apunts útils d'altres llibres. 120 euros. (opos90/gener06) (Veure 7 de maig 3,08h)
Primària. Anglès cerca gent per a grup de treball per preparar opos d'ANGLÈS de PRIMÀRIA. (Veure 7 de maig 5,30h)
Primària. Anglès Busco grup per a preparar oposicions de primària--anglès; zona Penedès--Garraf,... (opo13) (Veure 7 de maig 5,36h)
Primària. Anglès. Opos d'anglès a primària. Busco grup per preparar-les. De moment no disposo de temari desenvolupat (opo23) (Veure 7 de maig 5,16h)
Serveis a la comunitat Comparteixo temari de serveis a la comunitat. Està actualitzat per aquest any 2006. Inclou temes, supòsits pràctics i indicacions i exemples sobre com fer la programació didàctica, més un CD amb legislació. És d’una bona acadèmia de Madrid, academia Preparadores de Oposiciones, (està en castellà). (Veure 7 de maig 2,40h)
Serveis a la comunitat Estaria interessada en comprar i/o compartir els temaris, casos pràctics i programacions per a les oposicions de Serveis a la Comunitat. Agraïria es posessiu en contacte amb mi i m'indiquéssiu el preu total dels temaris. Moltes gràcies,
(Veure 2 de juny 00,40h)
Tècnics de Formació Professional de Serveis a la Comunitat Busco acadèmies a la provincia de Barcelona que preparen oposicions per a Tècnics de Formació Professional de Serveis a la Comunitat. (Veure 7 de maig 2,36h)
Tecnologia Hola, venc temari de les oposicions de secundaria: Tecnologia. Es un temari de la editorial MAD i conté: 4 volums de teoria i 2 de problemes resolts. Esta completament nou. Preu molt econòmic. (Veure 7 de maig 3,02h)
Tecnologia Venc temari de Tecnologia (6 llibres, Editorial CEN) i temes generals de didàctica (3 llibres, Editorial CEN) per 50 Euros. (Veure 7 de maig 4,22h)
Tecnologia Venc temari d'oposicions de profesorat de secundària de TECNOLOGIA ( junt amb totes les unitats didàctiques i material per al pràctic), bon preu. (Veure 7 de maig 4,26h)
Tecnologia Venc temari d'oposicions de TECNOLOGIA al cos de professors d'ensenyament secundari. (Veure 7 de maig 4,28h)
Tecnologia Venc temaris oposicionsTECNOLOGIA amb molt material complementari (Veure 7 de maig 4,42h)
Tecnologia Venc temari de tecnologia per 40 euros. (Veure 7 de maig 4,58h)
Tecnologia Preparador d´oposicions tecnologia. (Veure 7 de maig 5,54h)
Tecnologia Tinc temari d´oposicions de tecnologia amb molt material suplementari. Tot per 90 €. (Veure 7 de maig 5,58h)
Tecnologia Venc temari molt complert d´oposicions de tecnologia. (Veure 7 de maig 6,04h)
Tecnologia Venc temari de MATEMÀTIQUES de la editorial MAD. (4 llibres). Està nou. Adjunto gratuitament força més material d'altres editorials. . (Veure 7 de maig 3,56h)
   
TEMARIS DE LES OPOSICIONS A CATALUNYA. RESOLUCIÓ EDC/137/2006, de 26 de gener, de convocatòria de proves per a la provisió de places de funcionaris docents. Accés als temaris.    
     

Última actualización 09/05/06