ACCÉS ALS COSSOS  DE CATEDRÀTICS – NOVENA CIRCULAR

 

Avaluació de l’activitat docent i calendari

 

 

En primer lloc et desitgem un molt bon any 2008 i et recordem que demà 8 de gener finalitza el termini per lliurar la sol·licitud a participar en el concurs d’accés als Cossos de Catedràtics d'Ensenyament Secundari, d'Arts Plàstiques i Disseny i d'Escoles Oficials d'Idiomes. Si encara no ho has fet simplement polsa a continuació i omple la teva sol·licitud:

http://www.gencat.net/educacio/profe/catedratics.htm.

 

El proper dijous 10 de gener penjarem a la nostra WEB un document explicatiu sobre com preparar la visita de l’inspector (avaluació de l’activitat docent) i el calendari previst de tot el procés, perquè tothom estigui assabentat del que ha de fer en cada moment. Per accedir a aquests documents simplement s'haurà d'introduir la contrasenya que hem donat als afiliats en la casella especial que hi ha a http://amesweb.tripod.com . Si encara no estàs afiliat polsa a continuació i omple la teva sol·licitud: http://amesweb.tripod.com/formularifitxaames.htm

 

Demà dimecres 9 de gener farem la reunió informativa a les 18h a l'IES Jaume Balmes de Barcelona (carrer Pau Claris cantonada amb Consell de Cent). Només és pels afiliats i inscrits en el curs. Com molts de vosaltres segurament no podreu venir, aquesta mateixa setmana posarem a la WEB un resum de la mateixa.

 

Una molt cordial salutació

 

Barcelona,  7 de gener  de 2008

 

La Junta Directiva

"Acció per a la Millora de l'Ensenyament Secundari (Sindicat AMES)"

http://amesweb.tripod.com

T: 659 002 871