Modificació del número de compte bancari en ATRI

 

El Departament d'Ensenyament ens ha informat que cal afegir dos números en el nostre número de compte bancari perquè ens puguin ingressar la propera nòmina. Per això cal:


1.) Anar a ATRI (https://atri.gencat.cat./ ). Si el navegador Mozilla 4.0 es penja quan estem a mig camí provar amb Excel o amb Chrome.

2.) Posar el nom d'usuari i la contrasenya,

3.) Anar a "Retribucions", anar a Nòmina" i anar a "Dades bancàries"

4.) Acceptar "Entenc els riscos" i "Afegeix una excepció", clicar "Confirma l'excepció de seguretat".

5.) En la finestra que s'obre escriure la segona contrasenya, en molts casos és la mateixa que hem posat a l'entrar a ATRI, anar a "Modifica les dades bancàries", posar un punt en el cercla que posa Departament d'educació, clicar "Continuar la tramitació".

6.) Anar a la casella "Nou número de compte" i triar l'opció "Nou número de compte", ara apareixerà un espai en blanc on s'ha de posar el número de compte sencer (són 20 números), clicar sobre "Envia la sol·licitud".

7.) Clicar sobre "Accepta" en una nova pantalla que s'obre que posa: "Ara enviareu la sol·licitud de canvi de dades". Al cap d'uns segons surt un avis que diu: "El procés ha finalitzat correctament. Si desitgeu generar un imprès per al banc, podeu fer-ho des del detall de la sol·licitud".

8.) Ara ja està, simplement cal anar a l'esquerra i polsar sobre "Sortir del sistema".