Sindicat AMES (Acció per a la Millora de l'Ensenyament Secundari) Apartat de Correus 20.091 08080 BARCELONA. E-mail: ames@telefonica.net T: 659002871 Traducción al castellano
FITXA D'AFILIACIÓ A AMES


Benvolgut/da company/a,

 

El proper dijous 3 de febre de 2011 es realitzarà la votació per elegir els delegats sindicals de l'ensenyament públic de Primària i Secundària. La Secundària està patint una gran crisi i és molt important que al professorat el representi un sindicat de Secundària com el nostre, que defensa l'establiment de proves externes amb valor acadèmic per recuperar la cultura de l'esforç, l'establiment de diferents vies a partir dels 14 anys i que els representants sindicals siguin professors en actiu, que donen mitja jornada de classes. Tres coses que no defensen els altres sindicats.

 

Per vigilar que les votacions es fan amb normalitat i correcció et demanem la teva col·laboració per actuar com apoderat-interventor del Sindicat de Secundària AMES. En compliment de la RESOLUCIÓ EDU/3901/2010, de 24 de novembre, el dijous 3 de febrer estaries eximit de donar classes així com, si vols, durant les primeres 5h del dia següent, el divendres 4 de febrer. Per ser interventor/apoderat no cal ser afiliat d'AMES, ni ser candidat ni estar en el cens electoral. Nosaltres, el Sindicat AMES, només ens presentem a nivell del Consorci d'Ensenyament de Barcelona, és a dir a Barcelona ciutat.

La tasca a realitzar és visitar totes les meses electorals que puguis, vigilar que no faltin paperetes d'AMES, votar a la mesa que et pertoca entre les 10,30h i les 18,30h, hora en què finalitza el temps per votar, vigilar la correcció del recompte, enviar el mateix dia el resultat a: ames@ames-fps.com , signar l'acta i agafar una còpia per enviar-la per correu ordinari a: AMES. Apartat de Correus, 20.091 (08080) Barcelona.

Si consideres que pots realitzar aquesta tasca abans del diumenge 23 de gener (el dilluns 24 de gener volem presentar la nostra llista d'interventors/apoderats) envia'ns un correu a ames@ames-fps.com indicant:

   • Nom i cognoms
   • Adreça postal
   • DNI amb lletra
   • Telèfon mòbil
   • Centre de Treball

Al cap d'uns dies rebràs en el teu domicili la credencial que has de mostrar, juntament amb el teu DNI, al president de la mesa o meses que vagis a visitar. Et recordem que quan abans millor has d'informar al Director del teu centre que com actues d'interventor no podràs fer classes el dijous 3 de febrer de 2011. Moltes gràcies per la teva col·laboració.

Una molt cordial salutació

 

Barcelona, gener de 2011

  

 

Sindicat AMES

(Acció per la Millora de l’Ensenyament Secundari)

www.ames-fps.com

ames@ames-fps.com

Apartat de Correus, 20091 08080 Barcelona