Sindicat AMES (Acció per a la Millora de l'Ensenyament Secundari) Apartat de Correus 20.091 08080 BARCELONA. E-mail: ames@telefonica.net T: 659002871 Presentació -- Sindicats federats en la FPS -- Traducción al castellano
FITXA D'AFILIACIÓ A AMES


PLA DE MILLORA DE LA SECUNDARIA

(Les informacions superiors són les més actuals)

PROVES EXTERNES EN EL PLA DE MILLORA DE LA SECUNDÀRIA. AMES demanarà que l'Administració estableixi al final de l'ESO unes proves externes sobre els coneixements dels alumnes en tots els centres acollits al Pla de Millora de la Secundària.Circular informativa i de recollida de signatures que s'està enviant als centres //// Per recolzar aquesta proposta cal enviar un e-mail a: ames@telefonica.net indicant "SÍ A LES PROVES EXTERNES EN EL PLA DE MILLORA", el nom, el NIF, el lloc de treball i el telèfon mòbil. Moltes gràcies per la teva col·laboració.

Posició del sindicat AMES (Publicada a La Vanguardia).

Negativa de l'IES Jaume Balmes de Barcelona. Accés al document

Reflexions crítiques de l'IES Menéndez Pelayo de Barcelona. Accés al document

Posició d'AXIA Accés al document

Recopilació documents oficials a la WEB del Departament WEB Centre Recursos

Acord de la Mesa sectorial sobre condicions laborals del professorat de secundària i mesures organitzatives incloses en el Pla de Millora de l’Educació Secundària. (ACORD GOV/233/2006, de 27 de desembre. DOGC 2-2-07).

Centres que han formalitzat documentalment, amb el Departament d'Educació, un pla d'actuació immediata per a la millora dels resultats educatius i la cohesió social per al curs 2006-2007 (EDU/324/2007, de 7 de febrer).