Sindicat AMES (Acció per a la Millora de l'Ensenyament Secundari) Apartat de Correus 20.091 08080 BARCELONA. E-mail: ames@telefonica.net T: 659002871 Presentació -- Sindicats federats en la FPS -- Traducción al castellano
FITXA D'AFILIACIÓ A AMES


Full Informatiu d'AMES de 23 de juny de 2007

Un poco de humor: "Algunas perlas de los alumnos de Bachillerato del curso 06/07. (Con los comentarios de los correctores). Accés al PowerPoint.

Educació per a la ciutadania a 3r d'ESO. Estudi comparat de com es farà l'assignatura a les diferents Comunitats. //// Declaració sobre aquesta matèria dels bisbes ///// Manifesto de la fundación CIVES impulsora de esta materia.

¿UN SISTEMA EDUCATIVO INEFICAZ, PERO SOCIAL-MENTE ADECUADO? Interessant article de Joan Estruch Catedràtic de l'IES Jaume Balmes de Barcelona. Accés a l'article.

DOGC i BOE Les novetats de les últimes setmanes seleccionades per Joaquim Griell (Catedràtic de Francès i advocat d'AMES).

Sobre les declaracions d'Ernest Maragall en el programa de radio Minoría absoluta. Article d'Empar Moliné en El País, 11/06/07. Accés.

PREMI ENSENYAMENT FUNDACIÓ CERCLE D´ECONOMIA DESTINAT A FOMENTAR LA GENERACIÓ DE TALENT EN ENTORNS AMB DIFICULTATS. Tríptic

III ESCUELA DE VERANO JORNADAS SOBRE LAS COMPETENCIAS BÁSICAS El aprendizaje básico de las ciencias, de las letras y también de la convivencia. Del 9 al 11 de julio de 2007 ALMAGRO (Ciudad Real). Accés.

Instruccions per a l'organització i el funcionament dels centres per al curs 2007-2008. Es confirmen les millores aconseguides pel sindicat AMES (el requeriment de l'especialitat del professorat i la qualificació diferenciada de cada matèria), les demanades conjuntament amb el SPCN i l'APFQC i les demanades pel COLBACAT (Dibuix) i l'AEMCAT (Música). Accés instruccions.

 

 

 


Estadisticas gratis