Full Informatiu d'AMES de 28 de novembre de 2006

Benvolgut/da company/a,

T'adjuntem sis informacions que poden ser del teu interès:

1.) EL PLA PER A LA MILLORA DE LA SECUNDÀRIA DEL DEPARTAMENT ES UNA PROPOSICIÓ INDECENT (AMES). A la nostra WEB pots llegir l'escrit que hem enviat a la premsa titulat "Una mala política educativa" i pots accedir al fòrum que sobre ella s'ha iniciat en "Periodistadigital.com".

2.) PROPOSTA DELS SINDICATS AMES I USOC AL PARLAMENT SOBRE LA CONFLICTIVITAT A LES AULES. Els sindicats AMES i USOC hem demanat al President del Parlament de Catalunya i als sis partits parlamentaris que "EL PROFESSOR SIGUI CONSIDERAT AUTORITAT PÚBLICA", un "decret de drets i deures dels professors que doni més competències al professorat" i la creació del "Defensor del professional docent". A la nostra WEB pots llegir la carta presentada al President del Parlament el 24-11-06 i l'article aparegut a La Vanguardia el 25-11-06.

3.) AQUEST DIJOUS 30 DE NOVEMBRE CAL VOTAR A "AMES-USOC. Necessitem tenir representativitat. Per això et demanem que el proper dijous 30 de novembre ens donis el teu vot, és a dir que votis la candidatura AMES-USOC. A la nostra WEB pots consultar el nostre programa i les nostres principals propostes com: Jornada Continuada, Batxillerat de 3 anys impartit exclusivament per professors de Secundària, aconseguir que els docents siguin considerat autoritat pública, creació de la figura del Defensor del docent, recuperació de la cultura de l'esforç, establiment de vies de preparació al món laboral dintre de l'ESO a partir dels 14 anys, etc.

4) REUNIÓ DE PROFESSORS DE "FÍSICA I QUÍMICA" I DE "BIOLOGIA I GEOLOGIA" PER PARLAR SOBRE EL FUTUR CURRÍCULUM DE L'ESO. Serà el proper divendres 1 de desembre a les 16h a la Sala d'Actes de l'IES Jaume Balmes de Barcelona. Per a més informació trucar al 659002871 (Antonio) o enviar un e-mail a: ames@telefonica.net. Us esperem a tots i totes. El tema és important.

5:) A LA WEB D'AMES A LA SECCIÓ LES NOVETATS DE LA SETMANA HEM PENJAT LES SEGÜENTS NOVES INFORMACIONS:

A) NOVES AJUDES PER A PROFESSORS PER PARTICIPAR EN CURSOS.
B) ADQUISICIÓ DE NOVES ESPECIALITATS DOCENTS
C) ASSIGNACIÓ DE DESTINACIONS DE FUNCIONARIS DOCENTS.
D) CURRICULUM PROVISIONAL DE LES DIFERENTS MATÈRIES DE L'ESO QUE ESTÀ PREVIST IMPARTIR A PARTIR DEL PROPER CURS (2007/2008). Ciències Naturals, Ciències Socials, Cultura clàssica, Educació Ciutadania, Educació física, Llatí, Llengua estrangera, Llengua i literatura, Matemàtiques, Música, Plàstica i Tecnologies .

Una molt cordial salutació

La Junta Directiva del
Sindicat AMES
http://www.ames-fps.com
T: 659 002 871

NOTA 1: Si no desitges rebre més informació nostra envia'ns un e-mail escrivint "baixa".