FESTIVALS JUVENILS DE TEATRE CLÀSSIC

A l'atenció del professorat de cultura i llengües clàssiques (però no únicament adreçat a aquest col·lectiu)

Benvolgudes i benvolguts,

Ens plau d'enviar-vos en document adjunt (teatre_creta2007.pdf) la programació que tenim prevista per als diversos Festivals Juvenils de Teatre Grecollatí i que celebrarem a Catalunya el proper any 2007.

Com ja sabeu, tant les condicions per a la labor pedagògica (llibres, guies didàctiques, cursos, visites culturals, etc.) com els grups de teatre que actuïn, procurem que siguin òptimes a fi que aquestes activitats siguin un referent el màxim d'enriquidor i positiu en els nostres centres d'ensenyament. Per això, vist l'èxit de l'any passat, enguany incorporem també el taller sobre el muntatge d'una obra clàssica després de cada representació per a engrescar la formació de nous grups. Novament agraïm l'adequada cura de cada professor/a pels seus alumnes, a fi d'evitar molèsties o distreure l'atenció de ningú.

Durant la primavera del 2007 -talment com es va fer enguany- hi ha previst un curs a Lleida, a convalidar com a formació de professorat, sobre la comèdia grecollatina. El mes de juliol tindra lloc a Guissona (La Segarra) un curs sobre teatre clàssic al qual hi és tothom convidat: professors, alumnes de l'aula de teatre, monitors... Com que hi ha també molts aspectes complementaris, us engresquem a visitar un web que hem posat a la vostra disposició, www.culturaclassica.com que compta amb l'apartat "teatre grecollatí avui", on podreu estar informats de notícies que es vagin produint, obtenir documents preparats per a fer-los servir a l'aula, així com un llarg etcètera.

Ben aviat arribarà al vostre centre un llibret on es recull el programa oficial del XXIV FESTIVAL EUROPEU JUVENIL DE TEATRE GRECOLLATÍ, amb notícies i activitats pensades per a tots vosaltres. Si no us arribés demaneu-lo al 915 003 173. De moment, amb el document adjunt trobareu un model que us podrà servir per a formalitzar la inscripció.

Esperant, doncs, retrobar-nos un any més en la nostra cita, rebeu la nostra més cordial salutació,

Coordinadors

Enric Comas i Ramon Torné

E-mail: rtorne@xtec.cat.