CURS D’ACCÉS ALS COSOS DE CATEDRÀTICS

 

Acció per a la Millora de l’Ensenyament Secundari   (Sindicat AMES)

 

 

El passat dimecres 12 de desembre de 2007 es va publicar la convocatòria d’accés als Cossos de Catedràtics d’Ensenyament Secundari, d’Arts Plàstiques i Disseny i d’Escoles Oficials d’Idiomes. Hi ha 1.203 places i es disposa de 20 dies hàbils per presentar la sol·licitud.

Hem organitzat un curs telemàtic sobre com preparar aquest accés. A la nostra WEB (www.ames-fps.com) ja hem posat:

·        Explicacions sobre com emplenar la sol·licitud i com fer-ho via internet

·        Un full de càlcul que ens permet fer fàcilment l’autovaloració dels mèrits.

·        Informació sobre com redactar el Projecte docent, fonts documentals i exemples.

·        Informació sobre com preparar la visita de l’inspector (material que hem de tenir preparat, aspectes a tractar, etc.)

També tenim previst fer una sessió presencial el proper dimecres 9 de gener a Barcelona, on podrem contestar personalment als interessats. Donat que algunes persones ens han comunicat la seva impossibilitat d’assistir, tot el que es dirà i les respostes a les preguntes es penjaran a la WEB d’AMES (www.ames-fps.com).

A més, hi ha un servei de respostes a totes les preguntes que els aspirants ens vulguin fer (a ames@telefonica.net i al 659002871 de 17 a 20h) i un servei d’avis sobre qualsevol incidència durant el desenvolupament de la convocatòria (sobre si ha sortit a la llista d’exclosos, dels temps que té per completar o rectificar la seva sol·licitud, sobre la data, hora i lloc on ha de fer l'acte de presentació i l'inici de les proves, etc). . 

En l’elaboració de tots aquests documents  i per contestar les preguntes que ens arribin via e-mail contem amb la col·laboració de dos inspectors.

Aquest curs està dirigit als afiliats al sindicat i per a ells és totalment gratuït. El cost d’afiliació és de 50 € l’any. Per afiliar-se simplement s’ha d’omplir la fitxa que trobaràs a: http://amesweb.tripod.com/formularifitxaames.htm Els inscrits en aquest curs rebran al cap de 24h la contrasenya per accedir a la documentació.

Et recordem que la quota sindical és pot desgravar a la Declaració de renda i que els afiliats al sindicat AMES tenen dret a disposar d'assessorament laboral gratuït, de preus reduïts en els procediments jurídics, de reduccions en viatges de turisme, de tracta preferent en una determinada entitat bancària, i de participar en les assemblees i reunions sectorials del sindicat.

 

Acció per a la Millora de l’Ensenyament Secundari (Sindicat AMES)