COM ES PODRIA ACABAR AMB L'ESTRATÈGIA DE MOLTS CENTRES DE REGALAR ALGUNS TÍTOLS D'ESO?

Participa en aquest debat telemàtic proposat per AMES a nivell de tota Espanya en la xarxa de professionals Linkedin en el grup "Profesionales de la Enseñanza".

Es tracta d'aportar idees sobre com es podria acabar amb aquesta estratègia de molts centres per a obtenir suficients alumnes amb els quals organitzar els grups de Batxillerat de l'any següent. Aquesta estratègia ha dut que molts alumnes d'ESO no s'esforcin i fins i tot que abandonin les assignatures més difícils, ja que saben que al final els centres els les aprovaran. Els centres saben que si els suspenguessin, a l'any següent aquests alumnes s'anirien a altres centres més permissius, per la qual cosa no els queda més remei que acceptar aquesta realitat per a sobreviure. És molt important trobar una solució.

Si encara no estàs registrat en Linkedin al premer sobre "Profesionales de la Enseñanza" surt la icone "Únete a Linkedin" on et demanaran un nom, una adreça electrònica i una contrasenya (evidentment cal posar una diferent a la que utilitzes per accedir al teu correu electrònic). No cal posar ni fotografia ni dades personals, però si poses que ets professor/a de Secundària i la teva especialitat, afavoriràs que la resta de persones coneguin la teva professió.

T'animem a entrar i participar. Moltes gràcies. Entre tots si podem canviar les coses.

Barcelona, 4 de maig de 2012

Sindicat AMES (Acció per a la Millora de l'Ensenyament Secundari)
ames@ames-fps.com
www.ames-fps.com

NOTA: Pots enviar la teva opinió sobre aquesta informació a: ames@ames-fps.com