OFERIMENTS DE PROFESSORS PER IMPARTIR CLASSES O REALITZAR ALTRES TIPUS DE TREBALLS

Els profesors interessats en sortir en aquesta llista i les empreses interessades en parlar amb aquests professors han d'enviar un e-mail a: ames@telefonica.net
En la nostra resposta a les empreses es donarà prioritat als afiliats. Per afiliar-se al sindicat AMES simplement cal clicar a continuació en: Fitxa d'afiliació

   

Especialitat

Resum de l'oferiment rebut
.
Per activitats extraescolars d'anglès Hem queda un semestre per ser llicenciada en filologia anglesa, en la Universitat de Lleida. Actualment estic treballant com a professora assistent d'espanyol a un institut als Alps d'Alemania. Estic treballant com a professora d'espanyol gràcies a la beca Comenius 2.2.B. A finals de Maig se m'acava la beca després d'haver treballat 8 mesos donant classes a alumnes i adults. Tinc experiència donant classe en anglès en les colònies de la Generalitat, com a professora-monitora d'anglès. Després d'haver estudiat un any a Alemania i haver-ne treballat un altre, tinc un nivell superior tant en anglès com en alemany. (Referència: 6 de maig de 2006, 02,00h).
   
Per activitats extraescolars Soc professora de primària i tengo la carrera de psicologia. Estoy interesada en realizar colaboraciones puntuales para programar actividades o extraescolares. (Referència: 18 de març de 2006, 10,30h).
.
Per ser editor de llibres de text M'ha arribat informació sobre una oferta de feina en la qual es busca un "Editor de llibres de ciències".Us adjunto el meu currículum per si és del vostre interés. (Referència: 3 de juny de 2006, 09,12h).
   
Per ser editor de llibres de text · Autora de libros de informática para una editorial de Barcelona. Autora de llibres d'informàtica para una editorial de Madrid. Colaboración constante con la fundación de la Universidad Politécnica de Cataluña en formación de formadores y postgrados en unión con la Universidad Carlos III de Madrid y con Sudamérica. (Referència: 2 de juny de 2006, 17,16h).
   
Per tècniques d'estudi Treballo de psicopedagoga en un EAP, fa 10 anys que faig aquesta feina. He donat classes de Tècniques d'estudi, tan a alumnes de Secundària, com adults.També he fet aquesta tasca en un despatx privat. Ara mateix estic fent classe a un grup de majors de 25 anys, sobre Aprenentatge i tècniques d'estudi. Tinc publicat un llibre a una editorial sobre tècniques d'estudi. La tesi de llicenciatura també la vaig fer sobre tècniques d'estudi. (Referència: 18 de març de 2006, 18,49h).
.
Per tasques de psicopedagog Me interessa tasca de psicopedagog. Tinc força experiència com a
formador de formadors, però només a secundària. (Referència: 18 de març de 2006, 11,14h).
.
Per tasques de psicopedagog Con 34 años en la enseñanza, como profesor catedrático en lengua y literatura castellana, y psicólogo infantil y juvenil, más logopeda,desde antes de la enseñanza en Instituto público, habiendo alternado las dos actuaciones y habiendo conocido por vuestra parte una oferta, les comunico que acogiendo la jubulacion anticipada, según la LOGSE a los 60 años, estoy dispuesto a ocupar mi tiempo libre a partir del dia 1 de julio en los menesteres más afines a mi profesión y que me han realizado personalmenet durante tantos años. (Referència: 17 de març de 2006, 1,25h).
.

Per tasques de psicopedagog

Si que estic interessada en treballar puntualment amb voaltres ja que a la comarca on exerceixo com a psicopedagoga hi ha molta mancança en l'aspecte extraescolar... soc psicopedagoga del departament d'educació adscrita al l'eqiup d'atenció psicopedagogica (eap) i veig aquesta mancança... us voldria ajudar puntualment.perque considero que els alumnes i les seves families estan necessitats d'aquestes activitats. (Referència: 18 de març de 2006, 18,31h).

.
Per tasques de psicopedagog Em dirigeixo a vostès en referència a la vacant de *Psicopedagog/a* publicada al full informatiu d'AMES el dia 12 del present mes. Sóc llicenciada en psicologia i tinc experiència en líàmbit psicopedagògic. He
treballat en diferents serveis educatius i he realitzat activitats extraescolars
de repas. Estic molt interessada en formar part del vostre equip i poder aportar els meus coneixements, experiencia i ganes de seguir aprenent dels demés. Adjunta Curriculum Vitae. (Referència: 30 de març de 2006, 18,20h).
  .
Per tasques de psicopedagoga Em permeto fer-vos arribar el meu currículum. Hi podreu comprovar que sóc psicòloga i fisioterapeuta. Poseeixo d' amplis coneixements en psicologia evolutiva i de l' educació i una gran motivació per treballar en aquest àmbit. Us estaria molt agraida si em donéssiu l'oportunitat de poder col.laborar amb vosaltres. (Referència: 30 de març de 2006, 23,26h).
  .