BREU RESUM DELS ACORDS ADOPTATS EN L’ASSEMBLEA DE NOCTURN DEL 3 DE JUNY DE 2009

A l’aguait d’enviar el resum normal de l’assemblea, per la urgència de temps us fem arribar els acords bàsics de l’esmentada assemblea:

  1. L’Assemblea dóna suport a la concentració del proper dimecres 10 a les 13’30 a la Plaça Sant Jaume contra la LEC, per la dimissió del conseller Maragall i a favor del Batxillerat Nocturn, així com a l’atur tècnic que sigui precís en els centres per poder-hi assistir. (De la mateixa manera l’Assemblea de Nocturn recolza totes aquelles activitats complementàries de lluita a favor d’aquests objectius que els centres i les organitzacions puguin també organitzar en aquesta jornada de lluita).
  2. S’encoratja els centres a organitzar més enllà d’aquesta jornada de lluita, activitats en defensa del Batxillerat Nocturn: recollides de signatures, recursos, en particular d’alumnes, al Síndic de Greuges, gestions per a la presentació de propostes de resolució a la Comissió d’Educació i Universitats del Parlament, com a activitat de propaganda i agitació, en favor de la continuïtat del Nocturn en centres concrets, aparició en els mitjans de comunicació.....
  3. La Mesa demana que cada centre informi de les seves activitats i situació, per a tenir i difondre una informació global de la situació. En particular la Mesa s’ofereix per a ajudar en els tràmits per a la presentació de propostes de resolució al Parlament.
  4. Es demana també en un moment tan volàtil en la situació política del Departament (com semblen indicar el reportatge sobre el Batxillerat Nocturn emès en els diversos TN de TV3 del 5 de Juny), i les notícies aparegudes a la premsa de dissensions internes i dimissions, que qualsevol novetat que pugui ser transmesa a un centre a través de les delegacions, inspecció etc..., sigui transmesa a la Mesa per a la seva anàlisi i discussió comunes
  5. De la mateixa manera, i més tenint en compte, que hi ha encara entrevistes pendents, la Mesa es compromet a difondre la informació que obtingui, i si la gravetat o la urgència de les circumstàncies ho fan necessari, a convocar nova assemblea abans de les vacances d’estiu.
  6. Finalment i de manera molt especial, l’ Assemblea fa una crida a aquells centres que el curs que ve es quedin sense Nocturn de manera total, a no defallir, a organitzar-se com a IES en lluita pel Nocturn, vinculats a l’Assemblea de Nocturn. La coordinació i la capacitat de resistència són imprescindibles per a canalitzar les nostres forces i els nostres recursos cap a la defensa dels drets i interessos dels sectors populars i dels ensenyants en uns moments difícils, no tan sols perquè es detectin contradiccions en l’adversari, de les que puguin derivar-se canvis interessants, sinó perquè a més a més, és l’únic camí.

 

MESA DE L’ASSEMBLEA DE NOCTURN