Full Informatiu del Sindicat AMES de 24 d'octubre de 2009

Benvolgut/da company/a,

Alguns companys ens han indicat que el nom que apareix en els nostres e-mails no és el correcte. Si aquest és el teu cas, si us plau, envia'ns un e-mail indicant el teu nom i el nom del teu centre. De seguida ho arreglarem. Moltes gràcies i disculpa el nostre error.

A la nostra WEB hem posat la següent informació que segurament serà del teu interès:

1.) Proves externes al final de l'ESO a Catalunya a partir de juny del 2011. Es tracta d'una mesura molt encertada. Tenir que rendir comptes fora del centre serà un gran estímul pels alumnes per a estudiar més. Accés a la noticia i al comunicat de premsa del sindicat AMES

2.) Cossos de Catedràtics. Accés de l'any 2008. Encara està pendent el nomenament en el BOE. Accés a la informació.

3.) Cossos de Catedràtics. Accés de l'any 2009. Una vegada resoltes les més de 300 impugnacions presentades està previst que la llista definitiva es publiqui a partir de la primera setmana de novembre de 2009. Més informació.

4.) Professorat d'Orientació Educativa. Tots els que vulguin reivindicar el poder dedicar-se a la seva professió i així poder ajudar a l'alumnat amb n.e.e, en lloc d'haver de donar classes de qualsevol especialitat, que ens enviïn un e-mail indicant la seva dedicació actual a: ames@ames-fps.com.

5.) Nomenaments telemàtics. Clica sobre aquest enllaç (Cal anar a Zona - Personal docent - Llista general del resultat de l'adjudicació)

 

Barcelona, 24 d'octubre de 2009

Una molt cordial salutació.

Sindicat AMES (Acció per a la Millora de l'Ensenyament Secundari)

ames@ames-fps.com

www.ames-fps.com

NOTA 1: Si no desitges rebre més informació nostra envia'ns un e-mail escrivint "baixa" a: ames@ames-fps.com